Ανέπαφη
παράδοση
30 νύχτες
δωρεάν δοκιμή
Δωρεάν
αποστολή
Παράδοση
σε 5 Ημέρες
LAZZZY ΜΑΤTRESS IN A BOX

LAZZZY ΜΑΤTRESS IN A BOX

Ένα στρώμα με μοντέρνα εμφάνιση και σύγχρονο σχεδιασμό για αερισμό και υγιεινή. Ιδανικό για κάθε σωματότυπο. Κάντε το unboxing σύμφωνα με τις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο κουτί. Αφήστε το στρώμα σας να αποσυμπιεστεί πλήρως (36 ώρες) πριν αρχίσετε να κοιμάστε σε αυτό για να έχετε την απόλυτη στήριξη. Το ύψος του στρώματος είναι 23cm.

Ιδανικό για κάθε σωματότυπο

Δοκιμασμένο σε όλους τους σωματότυπους με άριστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Memory foam

Πρωτοποριακό υλικό ιδανικό για κάθε τύπο σώματος και για κάθε στάση ύπνου. Προσαρμόζεται άριστα στις καμπύλες του σώματος με ομαλή κατανομή της πίεσης.

Σύγχρονος σχεδιασμός για αερισμό και υγιεινή

Ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής του με εκατομμύρια κυψέλες, επιτρέπει την είσοδο του αέρα οπότε πετυχαίνουμε καλύτερο αερισμό και υγιεινή. Διαθέτει κάλυμμα στρώματος με φερμουάρ.

5 χρόνια εγγύηση

Το στρώμα Lazzzy διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση με τη σφραγίδα κάθε προΪόντος που διαθέτει η CANDIA. Η περίοδος ξεκινά από την ημέρα παραλαβής του στο χώρο σας γι’αυτό κρατήστε την απόδειξη αγοράς.

Ανέπαφη παράδοση

Αποφεύγουμε τη φυσική επαφή και έχουμε την πιο ασφαλή συναλλαγή. Αφήνουμε το δέμα στην πόρτα σας και στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε το τοποθετείτε με ευκολία στο χώρο σας.

30 Νύχτες δωρεάν δοκιμή

Έχετε 30 νύχτες για να δοκιμάσετε το νέο σας στρώμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι γίνεται επιστροφή προϊόντος  και χρημάτων αντίστοιχα.

Δωρεάν αποστολή

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η αποστολή είναι δωρέαν. Όμως και σε περίπτωση που δεν μείνειτε ικανοποιημένοι, μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω. Κατεβάστε το έντυπο επιστροφής εδώ.

Παράδοση έως 5 ημέρες

Σε 24h η παραγγελία σας παραδίδεται στη συνεργαζόμενη εταιρία courier και μέσα σε 5 ημέρες από την αγορά, το προϊόν είναι στην πόρτα σας. Διατηρούμε κάθε επιφύλαξη για έκτακτα περιστατικά που βιώνει η χώρα μας στο σύνολο της.