ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
Τα φυσικά αρώματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Διεισδύουν στην ψυχή, όπως το τοπίο και η μουσική, ευχάριστα χρωματισμένοι χώροι, και παραμένουν στις αναμνήσεις μας. Τα αρωματικά έλαια at-aroma είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά συστατικά. Κρατώντας τις εγγενείς ιδιότητες των φυσικών αρωμάτων και αντλώντας τα κρυμμένα συστατικά τους δημιουργούμε ευχάριστους χώρους. H @aroma είναι Ιαπωνική εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στα φυσικά αρώματα, που αποκλειστικά διανέμονται από την CANDIA.
GADGETS
GADGETS
GADGETS

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

NATURALOILS
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
Natural Oils
Τα αρωματικά έλαια at- aroma είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά συστατικά. ‘Η φύση όπως είναι’ για να προσφέρει μοναδική ποιότητα και τις ευεργετικές της ιδιότητες. Τα @aroma αιθέρια έλαια εξάγονται από διάφορα είδη λουλουδιών, φύλλων και φρούτων που αναμιγνύονται προκειμένου να δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα και αποτελεσματικότητα των 100% φυσικών ελαίων. Σημαντικό χαρακτηριστικό της απαράμιλλης ποιότητας των ελαίων είναι η επιλογή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών από όλον τον κόσμο.
ENGLISH
Συσκευές αρωματισμού
Gadgets
Οι at-aroma συσκευές αρωματισμού χώρου έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν τα φυσικά αρώματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε οποιονδήποτε χώρο και αν βρίσκεσαι. Οι συσκευές θα ταιριάξουν με την διάθεση σου, είτε μέσω προηγμένων σχεδιαστικά ηλεκτρικών συσκευών είτε μέσω απλών συσκευών οι οποίες διαχέουν τα αρώματαστον χώρο με φυσικό τρόπο. Δες τον δικό σου χώρο να πλημμυρίζεται με φυσικές, οικείες μυρωδιές.
Συσκευέςαρωματισμού
Αναλωσιμα
Consumables
Ανταλακτικά σε διαφορετικά χρώματα για να ξυπνάνε διαφορετική διάθεση και να κρατάνε ακόμη περισσότερο τα αρωματα της φύσης.