Βρείτε το κατάστημα

Νέο κατάστημα στον Άλιμο

Η CANDIA σας προσκαλεί στα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματός της το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Άλιμο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 46.

Πρόκειται για το 1ο κατάστημα που ο σχεδιασμός του βασίζεται ακριβώς πάνω στη νέα εταιρική φιλοσοφία: ένα ξύπνημα στη Μεσόγειο!…επισκεφτείτε έναν μοναδικό χώρο με Μεσογειακές επιρροές, μυρωδιές λεβάντας και πορτοκαλιάς και τοπία που σε ταξιδεύουν.
Η Candia ζωγραφίζει ένα ταξίδι στη Μεσόγειο που ζωντανεύει τις αισθήσεις και σε προσκαλεί να μπεις σε μία νέα εμπειρία

Eιδικά για την ημέρα των εγκαινίων θα υπάρχουν δώρα για όλους συνολικής αξίας 20.000€!
- Μία διπλή κρεβατοκάμαρα
- 3 δωροεπιταγές αξίας 1000€
- 15 δωροεπιταγές των 400€
- 150 σετ μαξιλαριών
- 200 κουπόνια με έκπτωση έως 40%

 

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμών

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 46 στον Άλιμο, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της CANDIA. Αποκλειστικά για την ημέρα των εγκαινίων όλα τα προϊόντα της CANDIA έχουν έκπτωση -30%, ενώ η χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX -20%. Την ημέρα εκείνη από τις 09:00 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι θα τρέχουν ταυτόχρονα διαγωνισμοί με πολλά δώρα για όλους και έναν μεγάλο νικητή που θα ανακοινωθεί την Δευτέρα μέσω της επίσημης σελίδας της CANDIA στο facebook  (https://www.facebook.com/candiaGR/ ) έπειτα από κλήρωση.

Βήματα συμμετοχής στο διαγωνισμό σχετικά με την κρεβατοκάμαρα.

1. Εξερεύνησε το αγαπημένο σου σημείο/γωνία εντός του καταστήματος, Ανέβασέ το στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram ή στο Facebook με την ετικέτα #candiaalimos και μπες στην κλήρωση για μια κρεβατοκάμαρα αξίας έως 3.200€. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο 18ο χλμ Αθηνών-Σπάτων τη Δευτέρα 23/10 και ώρα 13:00 το μεσημέρι

Προσφορές και Δώρα για την συγκεκριμένη μέρα.

Για εκείνη την ημέρα, με την φυσική παρουσία σας (ισχύει για ένα άτομο ανα οικογένεια) στο κατάστημα θα έχετε τη δυνατότητα εκτός από τις υπάρχουσες προσφορές να διεκδικήσετε και δώρα.

Τα δώρα είναι :

α. 3 Δωροεπιταγές των 1.000€ (Οι δωροεπιταγές δεν συνδυάζονται με τις τρέχουσες προσφορές και ισχύουν απο τις αρχικές τιμές τιμοκαταλόγου)

β. 15 Δωροεπιταγές των 400€ (Οι δωροεπιταγές δεν συνδυάζονται με τις τρέχουσες προσφορές και ισχύουν απο τις αρχικές τιμές τιμοκαταλόγου)

γ. 150 σετ μαξιλαριών CANDIA (Τα μαξιλάρια μπορούν να συνδυαστούν με τις τρέχουσες προσφορές)

δ. 200 κουπόνια επιπλέον έκπτωσης 10% (Το κουπόνι συνδυάζεται με τις τρέχουσες προσφορές)​​